torstai 29. marraskuuta 2012

Pientä kivaa piristystä

 Kukkuu kaikille! Nyt olen uudessa kämpässä kerennyt keskittyä tuunaamisen aloittamiseen.
On tullut tehtyä muutamia kirppislöytöjä ja hiottua loppuja tavaroita paikoilleen ja
netistä kerättyä inspiraatiota.



 Vuokraisännällä oli jäänyt varastoon entiseltä asukkaalta vanhoja vaatteita jätesäkillinen. Valikoin niistä polttouhan alta sopivia vaatteita tuunaamiseen ja otin nappeja talteen.

 Pitkään keräilin vanhoja pesulassa käytettyjä rautaisia hengareita. Nyt viimein pääsiin niiden kimppuun. Ostin vielä punaisia isompia puuhelmiä.


Tämän seudun kirppislöydöt olivat yllättävänkin kivat!

Varsinkin tämä upea englantilainen muki!

Tässä heppaprojektini. Harmittaa vaan kun ne menivät rikki. Ne kuuluivat "lautaan" jossa oli sähkökynttelikkö, mutta unissani se sai pariin kertaan kunnon osumaa ja lopulta lamput eivät syttyneet. Jotenka päätin irrottaa hepat ja liimata jalat kiinni paremmin uudestaan.

Makuuhuoneen tuunausnurkkaus on kehittynyt melko valmiiksi. Pitäisi päättää laitanko peiliä ja kehyksiä ja kaappi pitäisi esim. kiinnittää.

Toinen sohva sai viimeistelyä viimein.

Yöpöytä löytyi kirpparilta ja kerrankin kivan tyylinen!



Pieni joulun aloitus.

Uusi pieni matto yöpöydän kanssa & eläinlauma touhuamassa.

Aamulla viimein oli se nuohous juuri sopivasti, kun pakkasmittari alkoi nousemaan kovasti lähemmäs kymmentä pakkasastetta. Nyt taas makkarin takka vetää.

Tässä tämä taulukaappi. Keskiosa ovessa on kangasta. Ideana olisi liimata parit pienet peilinpalaset ja pitsinauhaa korujen kiinnittämistä varten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti