sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Kisu tuli taloon


Tässä pieni yksiö kämppä. Kohta entinen koloni.

Tänään tuli otettua kissanpentu ja karvainen joukko kasvoi.

Ahmatille maistui ruoka.



Pupuun tutustuminen sujui ihan hienosti.
Kisuli oli oikein vilkas ja ruoka maistui hyvin. Pissatkin osasi tehdä oikein hienosti.

Nyt aamulla tuli vaan hätähousuvaihde taas kerran päälle, kun jotain haluaa! Aamulla aateltiin, että kun kohta päästään muuttamaan isompaan kämppään, niin viimein saatais se kisuli otettua.
No selattiin siinä hetki netistä ilmoituksia ja pian oli kisu varattuna. ...MUTTA se luovutetaan viikon päästä. Siis eihän tässä viikkoa voi odottaa, kun pitää saada NYT ja HETI!

Kauppojen ilmoitustaulut käytiin vielä norkoilemassa läpi ;D
 Ostettiin jo raksut, hyytelöt ja kissanhiekat valmiiksi.
No siinä sitten eräs laittoi viestiä, että löytyy kissanpentu niin haettiin se sitten samantien illalla.
Että näin taas saa kasvattaa uuden pienen karvaisen vintiön.

Kirpputorilta löytyikin vessakoppi ja pupulle kuljetuskoppa, johon pitää vaan ovi värkätä itse. Kisuli saa käyttää nykyistä koppaamme kun on isompi ja pupu sitten uutta.

Kissaherra on päässyt mässäämään oikein urakalla, kun on testattu ettei se mikään nirso vaan ole. Ja ei tosiaan ole! :D On maistunut raksut, hyytelö -ja kastikeruuat, kissanmaito,
raaka; silakka, lohi, possu ja jauheliha. Lauantaimakkara oli suurta herkkua, oikein raivopäänä sitä veti.
Matolääkkeen antaminen se hupaista touhua olikin! :D Niko yritti vaikka kuin tuubia tunkea kisun rimpuillessa, mutta minä sitten tulin testaamaan onko se edes auki, niin kissa sitten tyytyväisenä nuoli lääkkeen kädeltäni menemään. Hetken aikaa mietittiin, että jaa no sehän oli sitten helppoa! :DD

Virtaa tuolla ainaski on ihan liikaa. Aamulla seittemän aikaan ei jaksa enään nukkua, vaan pitää alkaa tekemään kaikkea pahuutta! Siinä vaiheessa toisen pitää herätä sitä leikittämään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti