perjantai 21. syyskuuta 2012

Koiran ruokinta



Koiran ruokinta panostetulle rotukoiralle on mielestäni haastavempaa, kuin "normi" kotikoiralle esim. sekarotuisille. Onneksi monet osaavat panostaa silti. Kaupan kassajonossa tulee seurattua koiranomistajan ruokaostoksia koirallensa. Joskus tekisi mieli mennä huomauttamaan Pedigreestä/muusta halpa-marketti-ruuista! Ja hyvän valinnan tehneelle selkään taputukset ja kehut. 

Minä ostan Kääpiövillakoiralleni ruuat Mustista&Mirristä. Siellä on myös hyvä valikoima pakasteraakaruokia. Olen ostanut lisänä MUCH BARF lihaluu-ateriaa, lohi-ateriaa ja kalkkuna-ateriaa. Ja kaikki ovat maistuneet vallan mainiosti. Ehkä liiankin hyvin!
Itse pidän ehkä parhaana lihaluu-ateriaa, koska tälle ahmatille on mahdoton syöttää lihaisia pakasteluita. Helposti koirani ottaa liian isoja paloja ja oksentelee ne ulos. Tässä se luu on hienonnettuna ihan pieneksi.

Pötköt ovat edullisia ja sopivan kokoisia pienelle koiralle. Teenkin niin, että sulatan sen verran että saan pakastepötkyt leikeltyä ja laitettua uudelleen pakastimeen. Sitten on helppo ottaa palanen ja antaa sulata ja sekoittaa raksujen sekaan.

Ehdottomasti pitäisi kokeilla riisi-liha-ateriaa :)

Pelkkää barffaamista emme uskalla kokeilla, koska tulee se yleinen kysymys: "osaanko ruokkia koiran niin, että se saa kaikki tarvittavat vitamiinit ja muut". 
Mutta muuten pyrin lisäämään erilaisia raakoja lihoja sillon tällön koirani kuppiin. Jos Koirallani olisi enemmän hankaluuksia terveyden kanssa tai raksujen, niin harkitsisin enemmän barffaamista, kaikkien kehujen suhteen.

www.much.fi on oiva sivusto :)





1 kommentti:

  1. Tällä blogikirjoituksella tienaan mahdollisesti 5 ilmaista Much Barf kana-ateriaa.

    VastaaPoista